Ar jūsų chirurgas yra apmokytas?

Nėra dviejų vienodų operacijų. Kiekviena moteris yra unikali, kiekvieno implanto įdėjimas vyksta skirtingai. Pasisekus operacijai svarbu net ir smulkiausios implanto savybės: implanto glotnumas, elastingumas, raumenų padėtis ir kt.

Galite pasirinkti pačius geriausius pasaulio implantus ir patį geriausią šalies chirurgą, tačiau jeigu chirurgas neturi patirties dirbant su Jūsų pasirinktais implantais, operacija gali ir nepasisekti.

„Motiva“ apmoko visus savo bendradarbiavimo partnerius!

Visi su „Motiva“ bendradarbiaujantys chirurgai pabaigia specialius kursus. Baltijos šalių ir Suomijos chirurgus apmoko patys geriausi stambiausios Didžiosios Britanijos privačios klinikos „Hospital Group“ chirurgai. Apmokymuose taip pat dalyvauja vienas iš žymiausių pasaulyje plastinės chirurgijos chirurgas dr. Giovanni Botti iš Italijos, kurio klinikoje kiekvieną rudenį vyksta simpoziumas „Motiva Ergonomix Sümpoosium“.

Skirtingai nuo paplitusios praktikos, kai chirurgai su implantais supažindinami tik teoriškai, „Motiva“ visiems chirurgams praveda praktines mokymo operacijas. Pasirinkęs „Motiva“ implantus pacientas gali būti tikras, kad jo chirurgas tikrai žino, ką daro!

Mūsų apmokytų chirurgų sąrašą rasite skirsnyje „Bendradarbiavimo partneriai“.